SK Brušperk - FC IRP Český Těšín 1:1 (0:0)

30.08.2010 08:26

 

Od úvodního hvizdu bylo na domácích vidět, že se chtějí před početným publikem prezentovat snaživým výkonem. Úvodní čtvrthodina byla v režii domácích fotbalistek, které zatlačily soupeře na jejich polovinu hřiště, ale neproměnily ani jednu z mnoha vyložených šancí. Poté hostující hráčky vyrovnaly hru a dostaly se také k několika slibným příležitostem. Největší šanci k otevření skóre měli hosté ve 30. minutě, kdy po minele domácí gólmanky útočnice Českého Těšína přestřelila prázdnou branku sotva ze dvou metrů. Poločas tak skončil bezbrankovou remízou.

Do druhé půle nastoupila obě družstva se snahou dát gól a rozhodnout utkání. Domácí hrozili rychlými protiútoky, hosté se naopak pokoušeli dostat do zakončení kombinací. První změnu skóre přinesla 67. minuta. To Otrusinová zatáhla míč po pravé straně, přihrála jej do běhu Kadrnkové a ta zpětnou přihrávkou našla nabíhající Volnou, pro kterou již nebyl problém poslat míč do prázdné branky. Domácí fotbalistky vedly 1:0, jenže o dvě minuty později se jim zranila s přehledem chytající brankářka Palečková. Českotěšínské hráčky pak chtěly využít nerozchytanosti náhradní gólmany, obrana domácích pod taktovkou Paličkové však statečně odolávala. Bohužel jen do závěrečné minuty, když z trestného kopu prostřelila Dortová vše, co jí stálo v cestě.

„Utkání bylo vyrovnané a tím je i dělba bodů spravedlivá. Vynikající kulisu domácím hráčkám vytvořili fanoušci SK Brušperk,“ řekl k utkání Zdeněk Morys vedoucí brušperského družstva žen.

Brušperk: Palečková (69. Murasová) - Vavrečková, Paličková, Malíková, Morysová (46. Volná) - Tesařová, Šmídová, Koudelková - Kadrková, Otrusinová, Rybnikářová (83. Martiníková).

Kontakt

Zdeněk Morys

00420 739094599

Anketa

Co říkáte na naše hráčky?

Jsou super (712)
85%

Nic moc (130)
15%

Celkový počet hlasů: 842

Hlavní sponzor dívčího družstva SK Brušperk